Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Борба за титулу – КК Зорка (фото: КК Зорка сајт)

Борба за титулу – КК Зорка (фото: КК Зорка сајт)

КАЈАК: ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Следи шабачко коло

Најмлађи кајакаши Зорке, представници мини кајак тима и пионири учврститли су се на другом месту после друго кола Лига у својим категоријама организованог у Бачкој Паланци. Као и у првом колу ове две селекције су освојиле десет медаља, али сада је једно злато више и једна бронза мање, те је и бодовни учинак већи.

Нађа Радаковић наставља низ освајањем злата у једноседу девојчица рођених 2011. године, као и првим местом у двоседу са Таром Игњатовић. Код дечака искорак је направио Михаило Андрић, такође из генерације 2011. Једносед и четверац су дисциплине у којима се домогао два сребра. Двоструко сребрни Лазар Павловић био је део тог четверца - заједно са Вуком Грубјешићем и Стефаном Миланковићем, али и двоседа који је возио са Ђорђем Илићем. Медаљу, бронзаног сјаја, донео је и кануиста Вукашин Мрдић.

Са четири бронзе истакли су се пионири. Медаље су освојили двоседи и четвераци. Веслајући у оба групна чамца по две су освојили Андреа и Матеја Вукашиновић, Софија Ђенадић и Страхиња Пантић, док су се једном бронзом окитили Мина Димитријевић, Уна Баљак, Богдан Ивковић и Вук Прица.
Таркет је водећи у мини кајаку, док Дунав из Бездана предводи табелу пионира. Таркет, Змај и БСК су водеће екипе у Лиги олимпијских нада. Кадети су знатно ослабљени наступили у оквиру Лиге олимпијских нада што је утицало на слабије резултате и пад на табели. Тренутно су „зоркаши“ шести.

До краја сезоне су преостала још два кола. Прво је у Шапцу у суботу и то је прилика за најмлађе да се врате у борбу за титулу, као и за учеснике Лиге олимпијских нада да поправе пласман на домаћем терену.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa