Инфо

21. јул 2022.21. јул 2022.
Угљеша и тренер Познановић (фото: Н. П.)Угљеша и тренер Познановић (фото: Н. П.)

Угљеша и тренер Познановић (фото: Н. П.)Угљеша и тренер Познановић (фото: Н. П.)

ПЛИВАЊЕ: ПК ДЕЛФИН

Сусрети региона

По два најбоља пливача из сваког региона а скоро у свим дисциплинама и категоријама, такмичила су се на “Сусретима региона” у организацији Пливачког савеза Србије. Такмичење је било екипно, а према пропозицијама није било медаља за такмичаре,него борба за бодове и што бољи пласман и пехаре за регионе. Учествовало је мноштво репрезентативаца, али наравно по регионима из којих долазе.



У укупном пласману,прво место освојио је регион Пливачког савеза Београда, друго место регион Пливачког савеза Војводине а треће место регион Пливачког савеза Централне Србије.
Позивницу за овај сусрет добио је и Угљеша Павловић, члан шабачког ПК „Делфин“ реги-
он Пливачког савеза Централне Србије. У дисциплини 50 м. делфин Угљеша је био други са временом (26,89) на 100 м. делфин пети, уз време 1:02,81 у конкуренцији млађих јуниора 2006. и 2007. годишта. Угљеша је узео учешће и у штафетама 4 пута 100 м. мешовито и 4 пута 100 м.слободно.

Веома атрактиван наступ био је и у завршним скинс тркама, где су пливачи дали све од себе,за што боља времена и пласмане. Митинг је пратило бурно навијање из сваког од Региона.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa