Инфо

28. јул 2022.28. јул 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Еликсир Зорка генерални спонзор РК Металопластика

Сарадња брендова за шампионске циљеве

Принципи рада и високи циљеви спојили Еликсир Зорку и Металопластику. Слоган сарадње „Шампиони играју док не победе“. Свако жели да буде шампион у свом пољу деловања. Важан дан за шабачки спорт и Град у целини
Рукометни клуб “Металопластика” сада носи званично име Рукометни клуб “Металопластика Еликсир”. Највећи рукометни клуб у Србији и позната шабачка компанија “Еликсир Зорка”, део Еликсир групе, потписали су уговор о сарадњи и спонзорству. Слоган сарадње је “Шампиони играју док не победе”.
Представници новог генералног спонзора шабачког рукометног клуба уверени су да је сарадња пут ка новим победама и остваривању највиших циљева.

Генерације чије је одрастање било повезано са Зорком, одрастали су и уз Металопластику. Сарадња са клубом је сарадња два бренда града све у циљу победа на различитим пољима


-Ми смо поуздан партнер локалној заједници, Граду, око 600 заспослених у нашој компанији долази из Шапца. Знамо да је и Зорка део историје града. Они који нису и сами део радног века провели у Зорки и чији родитељи нису били део тог колектива, имали су неког блиског ко јесте. Генерације чије је одрастање било повезано са Зорком, одрастали су и уз Металопластику. Сарадња са клубом је сарадња два бренда града све у циљу победа на различитим пољима. Ми желимо да будемо шампиони у нашем послу кроз квалитет, поузданост, као такви смо већ препознати у свету и надамо се да ћемо допринети да и Металопластика оствари шампионске амбиције - рекао Стефан Комазец, генерални директор компаније Еликсир Зорка и професор на Факултету организационих науке у Београду.
Металопластику краси славна прошлост, али и успешна садашњост са јасним планом за блиставу будућност. Циљеве ће лакше остварити уз поуздане и успешне партнере.

-Задовољство нам је што је једна успешна компанија као Еликсир препознала у Металопластици искреног спортског пријатеља и сарадника. Победници прате победнике и ова сарадња је део заједничке визије успеха. Руководство клуба је од почетка мандата посвећено приближавања клуба граду и привредним субјектима и уговор је доказ успеха на том пољу. Велико хвала руководству Града које је схватило значај Металопластике као бренда. Наше амбиције су највише, шампионске и желимо да тај трофеј донесемо у Шабац. Поносни смо на своју историју, али желимо да прича Металопластике бележи сталне успехе. Освојили смо Куп, сањамо титулу - изјавио је председник УО клуба Бранислав Ђурковић.

Део Управног одбора је и први човек финансија Еликсир групе који се на непосредан начин уверио у систем рада и функционисања у редовима славног рукометног суперлигаша.

-Чланство у Управном одбору Металопластике за мене је привилегија. Куп који је тим освојио претходне сезоне само је, уверен сам, један од врхова које ће Металопластика досегнути у наредном периоду. Еликсир цени и подржава рад, знање, професионалност и све то смо препознали у Металопластици, те смо успоставили логичну сарадњу на обострано задовољаство – нагласио је Дарко Вуковић, финансијски директор Еликсир групе и члан Управног одбора Металопластике.

Уговор о генералном спонзорству је важна вест, не само за навијаче Металопластике, већ и Град, нагласио је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

- Успешна компанија и велики клуб ујединили су снаге у мисији повратка Металопластике на стазе успеха на државном и регионалном нивоу. То је велики дани за Шабац у години када је Металопластика освојила Куп, ангажовала велико тренерско име као што је Владан Матић, када је хала “Зорка” у власништву Града. Желим потписницима успешну сарадњу и да заједно, уз подршку Града Металопластика Еликсир постане шампион Србије у сениорској конкуренцији - истакао је градоначелник.
Вредност спонзорског уговора је десет милиона динара, а уз ново име, клуб ће имати и нове дресове које ће све такмичарске селекције Металопластике носити у званичним мечевима од јесени.
Д. Б.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa