Инфо

28. јул 2022.28. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Представници Министарства омладине и спорта посетили базен

Задовољство због завршетка радова пре рока

Гости су заједно са домаћинима разгледали комплекс новоизграђених базена у Шапцу, а овом приликом Дарко Удовичић је између осталог рекао да ће користити шабачко искуство и брзину у реализацији овог вредног пројекта
Представници Министарства за омладину и спорт, заменик министра Дарко Удовичић и државни секретар Милан Савић, посетили су прошлог уторка Шабац. Угостили су их градоначелник Шапца др Александар Пајић и председник Скупштине Града Немања Пајић, са бројним сарадницима.

Базени су изграђени и пре рока, што ме посебно радује, као и ова слика раздраганих гостију који користе прилику да се освеже


Гости су заједно са домаћинима разгледали комплекс новоизграђених базена у Шапцу, а овом приликом Дарко Удовичић је између осталог рекао да ће користити шабачко искуство и брзину у реализацији овог вредног пројекта.

Фото: "Глас Подриња"


- Базени су изграђени и пре рока, што ме посебно радује, као и ова слика раздраганих гостију који користе прилику да се освеже, каже он.

Своје задовољство виђеним није скривао ни градоначелник Шапца др Александар Пајић.
- Очигледно се труд исплатио. Уложили смо три милиона динара у овај посао који је завршен на обострано задовољство. Срећан сам, а верујем и ови људи који су у великом броју дошли да користе базене и позивам све да то и у будуће чине, нагласио је Пајић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa