Инфо

28. јул 2022.28. јул 2022.
Место игре и радости
КРАЈ ПРВЕ ФАЗЕ ИЗГРАДЊЕ ПАРКА У КОЦЕЉЕВИ

Место игре и радости

Новоизграђени парк у центру Коцељеве, код зграде Дома културе, претходних дана врви од деце, њихових родитеља и других посетилаца. Радови у њему су приведени крају а ова варош коначно је добила простор какав заслужује.

Клацкалице и љуљашке, пењалица и тобоган готово да ни једног тренутка нису празни, а у току врелих, летњих дана фонтана је место расхлађивања.

-Драго ми је, првенствено као човеку, становнику ове општине и оцу који има мало дете и који види радост и усхићење најмлађих и задовољство родитеља и свих оних којима је парк постао место за уживање. Сам број деце у вечерњим сатима све говори. Остали су неки ситни детаљи како би овај простор био у потпуности уређен и прва фаза пројекта је практично завршена- изјавио је председник општине Коцељева Душан Илинчић.

Иако то није било предвиђено првобитним пројектом парк је осветљен што је било важно баш као што је битно што пре поставити видео надзор, што је општинско руководство и најавило.

-Слажем се да је ово нешто што је требало урадити и раније. Увек је било и биће злурадих коментара, али једини прави садржај за децу у Коцељеви је тренутно игра у парку. Водили смо рачуна да све играчке, справе буду атестиране, да подлога буде адекватна и безбедна за дечју игру- додао је Илинчић.
Парк је, чини се, постао место окупљања и сусрета људи. Простор у којем најмлађи становници овог места уживају. У њему ће разоноду проналазити бројне будуће генерације, неки нови клинци.

-Зато је важно да га сви заједно чувамо, да имамо свест о томе да је то наш парк, као и било која друга ствар која се изгради, уради, уреди...-закључио је председник општине.
В.Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa