Инфо

4. август 2022.4. авг 2022.
ljubovija.info

ljubovija.info

РАДОВИ НА ПУТНОЈ ИНФРАСТРУКТУРИ У ЉУБОВИЈИ

Нови асфалт, квалитетнији живот

Радови на асфалтирању путева настављени су и протеклог четвртка. Овог пута асфалтиран је пут у Црнчи, а председник Општине Љубовија Милан Јовановић и помоћник председника за инфраструктуру Александар Перић обишли су радове. Асфалтирање се изводи у оквиру пројекта крпљење ударних рупа и асфалтирање јавних површина. Мештани су још једном исказали велику захвалност и у разговору истичу да је асфалт поред њихових кућа био дугогодишњи сан.

-Изузетно сам задовољан локалном самоуправом, захвалан сам им, захвалан сам председнику Општине Милану Јовановићу, његовим сарадницима, Александру Перићу и нашем комшији Ратку Марковићу што су испунили дато обећање. Пуно ће ми значити овај пут, а највише због моје ћерке Јоване, јер има проблем са ходањем. Пре свега, она се много обрадовала асфалтираним путем, јер ће јој много олакшати кретање са ортопедским помагалом-изјавио је мештанин Драган Лазић.

Драганов комшија, Стеван Живановић, додаје да је Јована дете које зна да се радује и још једном наглашава колико ће свима значити асфалтиран пут.

-Нисам могао ни да сањам да ће некада овуда проћи асфалт. Имали смо проблем и са разливањем воде, стално је морало да се довлачи пар трактора да се наспе и поравна овај део пута, тако да смо сада решили и тај проблем-каже Живановић.

ljubovija.info


УРАЂЕН ПУТ У ЈЕЛОВЦИМА
У току су радови на рехабилитацији некатегорисаних путева које изводи Јавно предузеће „Љубовија“. Тренутно се ради у Јеловцима, а радове су обишли заменик председника Општине Љубовија Александар Ђукић, директор ЈП „Љубовија“ Србослав Јагодић и помоћник председника за инфраструктуру Александар Перић.

Мештани Јеловца задовољни су изведеним радовима и радницима Јавног предузећа „Љубовија“ пружају непосредну помоћ у обављању радних задатака.

- Пут нам значи за све. Бавимо се пољопривредом, од тога живимо и тим путем пласирамо воће, малину, купину, шљиву. Немамо другог пута, овај пут нам је главни - каже Раде Филиповић.

- Пут је последњи пут рађен давних дана и био је тотално пропао. Данас, захваљујући локалној самоуправи, пут је урађен феноменално. Хвала руководству Општине Љубовија, хвала Јавном предузећу „Љубовија“, хвала им што су нам омогућили да можемо нормално да функционишемо - изјавио је Зоран Недељковић.

- Презадовољни смо. Ова власт како је дошла тако су почели и путеви да се граде. До тада све је било само на обећањима. Пре скоро 10 година нешто је насипано, али никад није урађен комплетно већ само на неким деоницама. Сада је квалитетно и комплетно завршен - додаје Миленко Ђокић.

У Јеловцима има око 30 кућа, становништво се махом бави пољопривредом, а у селу живи и петоро деце која овим путем иду у Врхпоље у школу. Мештани се подржавају међусобно и сложни су у томе да ће сами наставити да одржавају пут, јер је од изузетног значаја за цело село.
ljubovija.info

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa