Инфо

4. август 2022.4. авг 2022.
Младе снаге за успех
РУКОМЕТ: ЖРК МЕДИЦИНАР

Младе снаге за успех

Шабачки Медицинар стартовао је припреме за нову сезону у измењеном саставу у односу на претходну, али и даље веран принципу базирања амбиција на играчицама из своје школе рукомета. Тренер Ненад Тешић, који је крајем претходне сезоне био на том месту као привремено решење после одласка Сандре Колаковић, током лета је постао трајно решење.

-Надамо се опоравку Ане Радовић и Тамаре Мандић и тек после припрема ће бити јасно које су реалне амбиције. За сада ћутимо, али ћемо се припремати најбоље што можемо – исткао је тренер Ненад Тешић. У наредној сезони дрес Медицинара неће носити: Александра Крстић, Ана Томковић, Уна Обреновић, Љубица Ивковић, Нина Кажић, а нове у саставу су повратнице Ана Благојевић која је поникла у Шапцу, а пре две сезоне је играла за Медицнар, као и Тамара Жарковић (Војводина) члан шампионске генерације Медицинара из 2017. године. Уз њих плаво – бели дрес је обукла и Јована Драгосављевић, доскорашњи играч Младости из Нове Пазове. Уз њих у први тим су кооптиране рукометашице друге екипе које ће добити значајну прилику да се докажу.

-Драго ми је што сам се вратила, понела сам лепе успомене из Шапца и надам се да ћу створити нове. Девојке су сјајне, оптимиста сам, рад је тежак, али такав се најбоље наплати у сезони. Надам се да ћемо имати комплетан састав и онда можемо до успеха – нагласила је Тамара Жарковић.

Целокупне припреме ће бити организоване у Шапцу, уз припремне мечеве. Старт сезоне је 10. септембра.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa