Инфо

4. август 2022.4. авг 2022.
Јуниори на испиту
ТЕКВОНДО: КАДЕТИ И ЈУНИОРИ

Јуниори на испиту

Бугарска Софија је престоница теквондоа с краја јула и почетка августа 2022. године. Недавно су најбољи светски кадети одмерили снаге, а од данас (четвртак, 4. август) на татамију се боре најбољи јуниори планете, међу којима су тројица Шапчана под заставом Србије.

Борци Теквондо клуба „Шабац“ Жарко Крајишник и Урош Белановић представљаће свој клуб и државу у Софији, као и теквондиста екипе „Винер чиви“ Немања Илић. Сва тројица ће у јакој конкуренцији покушати да се покажу у што бољем светлу.



Светско првенство за кадете је недавно окончано на истом месту. Шабачки спорт је на њему имао четири представника. Јана Лукић (ТК Летњиковац) стартовала је победом против Румунке Сурдокан, али је у другом колу поражена од Хрватице Козић.

Ђорђе Парошки (ТК Шабац) је савалдао у првом колу Девернају, репрезентативца Хрвастке, потом Палестинца Алсватија, да би у дуелу за четвртфинале изгубио од Корејанца Парка. Његов клупски друг Никола Кљајић је стартовао победом против Баротева из Узбекистана, а зауставио га је Ванг из Кинеског Тајпеха. Михаило Тадић, такође из екипе Шапца, поражен је од Италијана Перија.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa