Инфо

11. август 2022.11. авг 2022.
ТК Младост Прњавор (фото: Д. В.)

ТК Младост Прњавор (фото: Д. В.)

ТЕНИС: КАМП ЗЛАТИБОР 2022.

Најуспешнији Прњаворци

Тениски клуб „Младост“ Прњавор проглашен је најуспешнијим тимом на кампу белог спорта организованом на Златибору. Прњаворци су добили златне медаље, пакете лоптица, а појединачно признање за најбољег тренера на Кампу понео је Дејан Васић, председник клуба и тренер Младости. Њему је уручена плакета за унапређивање тениса и доприносу развоја овог спорта у Србији.

Организатор такмичења је о победнику одлучивао на основу резултата у мечевима, али и по залагању на тренинзима, другим активностима, попут савладавања полигона. Како је оценио Надзорни одбор ТСС играчи из Прњавора били су пример другарима из осталих клубова по спремности, борбености, дисциплини, понашању на терену и ван њега.

-Имајући у виду да су остали клубови из већих градова ово је велика награда клуб из Прњавора. Поносан сам на играче, част ми је што имам прилику да заједно са њима живим овако лепе тренутке, најбитније од првог дана било ми је да сви будемо здрави да би могли да дамо свој максимум на терену. Честитао бих пре свега свим учесницима била нам је част и задовољство упознати нове пријатеље,разменити искуства и учити нешто ново. Није било лако на високој температури, оно што је веома битно јесте да смо се разумели у сваком тренутку. Високом дисциплином, радом, трудом и огромном жељом заслужили смо срећу у неким тренуцима и на крају се исплатило тако да највећу заслугу приписујем играчима. Ова Златна медаља је велика част за наше место, драго ми је што смо успели овом титулом да обрадујемо мештане Прњавора и да сви заједно уживамо у историјским тренуцима - истиче тренер и први човек клуба Дејан Васић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa