Инфо

18. август 2022.18. авг 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈСКИХ СЛУЖБЕНИКА ПУ ШАБАЦ

Од почетка годиине у Шапцу украдена42 бицикла

На територији града Шапца пријављене 42 крађе бицикала од почетка године. Двоточкаше, од којих већина није била адекватно обезбеђена, извршиоци су отуђили у неосветљеним ходницима стамбених зграда
Од 1. августа полицијски службеници ПУ Шабац разговарају са грађанима, упозоравају их и саветују у вези са овом ситуацијом. Протеклог петка били су ангажовани испред Maxi маркета у насељу Тркалиште, где су уочене учестале крађе бицикала испред трговинских радњи и у стамбеним зградама.

- Полиција је до сада расветлила трећину крађа и предузима све мере из своје надлежности на разрешењу осталих. Велики проблем нам представља чињеница да власници понекад не пријаве крађу. У згради наше Полицијске управе налазе се 44 бицикла, које смо пронашли у протекле две године, рекао је полицијски службеник Перица Дикосавић и позвао грађане да обавезно закључавају своје двоточкаше на улицама и у ходницима зграда, или да их остављају у закључаним просторијама, као и да сачувају документа о куповини бицикла.

Апелујемо на суграђане да украдене бицикле пријаве у полицијској станици, да се обрате било ком полицијском службенику на улици, или да позову 192.
М.Ф.

Најновији број

26. јануар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa