Инфо

15. децембар 2011.15. дец 2011.

„ХЕМОФАРМ“ ФИНАНСИРА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ИНТЕРНОГ ОДЕЉЕЊА ШАБАЧКЕ БОЛНИЦЕ

Прва свеобухватна реконструкција Интерног одељења шабачке болнице вредна 11,8 милиона динара. Уговор о донацији потписали генерални директор „Хемофарм“ А.Д. Њолфрам Хеинисцх и директорка болнице др Зора Николић
Пружање квалитетне здравствене заштите сложен је и одговоран посао. Подразумева добре услове рада, стручан и посвећен кадар и савремену опрему. У тешким финансијским условима, у каквим се налази здравство у Србији, потребни су енормни напори како би сви елементи били испуњени, а пацијенти добили здравствену заштиту какву заслужују. Све ово били су мотиви за руководство Опште болнице „Др Лаза К. Лазаревић“ Шабац да, са намером да унапреди квалитет услуге коју пружа и за то обезбеди неопходна средства, пре извесног времена упути позив свима, који ово препознају и као свој циљ, да помогну.
Жељу да помогне показала је фармацеутско-хемијска индустрија „Хемофарм“ А.Д. Компанија са којом имају успешну пословну сарадњу у договору са локалном самоуправом Шапца и градоначелником Милошем Милошевићем, понудила је донацију вредну 11 милиона динара за реконструкцију Интерног одељења.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa