Инфо

18. август 2022.18. авг 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ДЕВЕТ ДЕЦЕНИЈА ФК “БУДУЋНОСТ” ДОБРИЋ

Отворен нови стадион

Обележавајући 90 година постојања, Фудбалски клуб “Будућност” у Добрићу, отворио је нови стадион. Изграђена је свлачионица а игралиште по димензијама и квалитету терена може да се сврста међу елитне.

Остало је још много да се ради, трибине, помоћни терен, расвета и још много тога. Али основно је постигнуто – кажу у управи клуба.

- Млади имају сада свој простор на коме могу да развијају разноврсне спортске активности, а за фудбалере је обезбеђен трајни простор јер је овак терен у власништву ФК “Будућност”, додаје председник клуба Горан Марковић, који је пред бројном публиком свечано отворио нови стадион.

Ово је била прилика да многи бивши играчи – ветерани упознају младе фудбалере Добрића, али и да евоцирају успомене на прошла времена.

Свим бившим члновима заслу-ним за деведесетогодишње постојање, одата је пошта, као и спомен на некадашњег играча Мићу Николића, који је преминуо дан раније.

У спортском делу свечаности састале су се екипе фудбалера петлића домаћина ФК “Будућност” и ФК “Чивија” из Шапца. Онда су наступили ветерани из Добрића у ревијалним утакмицама чији резултат и није био важан. Оно што је важно, судећи по учешћу младих на овој свечаности је да ФК “Будућност” има лепу будућност у Добрићу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa