Инфо

18. август 2022.18. авг 2022.
Фото: МУО

Фото: МУО

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац су лозничкој Фабрици “NELLY DOO”

Препознатљив кондиторски бренд

Представљени су производи по којима је компанија постала препознатљива не само у Лозници, већ и много шире, на подручју Србије и ван граница наше земље. Поседују сертификат за стандард HACCAP и ISO 9001,па су производи доступни и на тржишту Европске уније. За производњу се користе искључиво сировине домаћег порекла,које су провереног квалитета
У уторак 09. августа фабрику кондиторских производа “NELLY DOO” у Лозници, посетио је Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа. У непосредном контакту са Митром Обрадовићем, власником и директором компаније имао је прилику да се упозна са почецима рада, тренутном стању и плановима за наредни период.

Делатност фабрике је производња какаоа, чоколаде и кондиторских производа. Од свог оснивања, 2007. године компанија успешно послује и сваке године проширује не само асортиман новим производима, већ осваја и нова тржишта.

Представљени су производи по којима је компанија постала препознатљива не само у Лозници, већ и много шире, на подручју Србије и ван граница наше земље. Поседују сертификат за стандард HACCAP и ISO 9001, па су производи доступни и на тржишту Европске уније. За производњу се користе искључиво сировине домаћег порекла, које су провереног квалитета.

Лозничка фабрика је учествовала на великом броју сајмова, на којима је за своје производе награђивана бројним медаљама. На Новосадском сајму освојене су златне медаље и пехар сајма за квалитет кондиторске производње.

Поред проширења асортимана, интензивно се ради и на модернизацији технолошког процеса, што у великој мери доприноси бољем квалитету финалних производа.

Фото: МУО


На домаће тржиште тренутно се пласира 50 процената производње, док се остали део извози на тржиште Босне и Херцеговине, Македоније, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Мађарске и Швајцарске. Добијањем стандарда HACCAP и ISO 9001 производи налазе купце и на захтевном тржишту Европске уније.

Уговарају се и значајни послови на руском тржишту, а изградњом новог погона са најсавременијом опремом на нашим просторима, у великој мери ће се повећати капацитет како на дневном тако и на годишњем нивоу. За очекивати је да се у наредном периоду чак 70 процената производње извози.
Компаније запошљава 250 људи са тенденцијом да се проширењем тржишта и асортимана, овај број повећа. Годишња производња креће се око 1550 тона различитих производа.

У склопу компаније налази се савремена лабораторија за контролу квалитета сировина и финалних производа, дизајнерски студио, штампарија за израду амбалаже и супермаркет.

Као друштвено одговорна компанија”NELLY DOO” помаже бројним спортским колективима, одржавање културних манифестација и привредном развоју Лознице, а посебна пажња посвећена је положају запослених и њихових породица.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa