Инфо

25. август 2022.25. авг 2022.
Владимирци су рај за младе спортисте
УТИСЦИ О ЗАВРШЕНОМ КАМПУ ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА ВОЛЕЈ-БУЛ

Владимирци су рај за младе спортисте

Завршни утисци о одбојкашком кампу који су походили 60 најмлађих од 7 до 15 година и 10 тренера клуба Волеј-бул стали су у речи председника клуба Волеј-бул Ивана Булића:

„Владимирци су прелепа варошица великог срца. Како је нама на првом месту безбедност деце камп је протекао беспрекорно. Деца су презадовољна као и родитељи па са нестрпљењем очекујемо нови долазак а послужило нас је и лепо време. Хвала на сустретљивости Локалне самоуправе Општине Владимирци, презадовољан је председник клуба Волеј-бул.

Пикантерија за себе је било појављивање великог медијског имена, Вање Булића. Занимљиво је да је и сам био одбојкаш а да чак два од три сина воде клуб и то близанци. Било је пријатно чути и видети знаменити медијски лик али и аутора бројних књига у букету одбојке уз напомену да је Вања Булић почасни председник клуба Волеј-бул а сви у клубу уз близанце Булиће истичу и Марка Ранђеловића.


И челни човек Општине Владимици Горан Зарић није крио задовољство кампом:
„Били смо центар младог таласа одбојке, оних који долазе да нас као нацију радују медаљама. Током кампа унели су спортски дух у живот Владимираца који ће надамо се и из ове средине изнедрити неког аса. Велики је ово искорак и за варошицу спорта па је задовољство обострано, додаје председник општине Владимирци.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa