Инфо

25. август 2022.25. авг 2022.
фото: РК Металопластика

фото: РК Металопластика

РК МЕТАЛОПЛАСТИКА ЕЛИКСИР

Други у Темишвару

Шабачки рукометаши су наступали у некомплетном саставу на турниру у Темишвару, организованом у част јубилеја тамошњег Рукометног клуба „Политехника“ и у две утакмице забележили по једну победу и пораз.

Металопластика Еликсир је у оба меча била бољи ривал, али је имала снаге да полуфинале и реши у своју корсит. Надиграли су румунску Турду 30:28 (13:11), али су свега 16 часова касније у финалу против Политехнике поражени, иако су велики део меча били у предности. Пресудила је дужа клупа домаћина и свакако лакши ривал у полуфиналу. Домаћин је славио резултатом 28:25. Шапчани су играли без четири играча: Аидија, Брајовића, Мирковића и Дакића.

М. Срдановић (фото: РК Металопластика)


Стрелци против Турде: Додић 8, Јевтић 2, Ћосић 1, Срдановић 3, Иванић 3, Дамњановић 5, Симић 4, Петровић 3, Арсић (10 одбрана), Павковић (1 одбрана).

Стрелци против Политехнике: Додић 5, Јевтић 4, Ћосић 1, Срдановић 7, Иванић 4, Дамњановић 3, Терзић 2, Арсић (9 одбрана).

Осим признања за освојено друго место на Турниру, Шапчани су заслужили и једно појединачно признање. Марко Срдановић је проглашен за најбољег играча.

Пре одласка наредне недеље на нови турнир у Високо, Металопластика ће у петак и суботу, 26. и 27. августа имати још две провере, овај пут у Шапцу. У хали „Зорка“ гостује Пролетер у петак од 18 часова, односно Слобода из Тузле дан касније од подне.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa