Инфо

15. децембар 2011.15. дец 2011.
РАЗВОЈ И УНАПРЕЂЕЊЕ СПОРТА

ФК “БОРАЦ“ ДОБИО НА КОРИШЋЕЊЕ ТЕРЕН

Градоначелник Шапца Милош Милошевић потписао прошлог петка уговор са председником Фудбалског клуба „Борац“ Зораном Јовановићем о уступању на употребу фудбалског терена. Потписивању документа претходила је одлука чланова Градског већа, донета 6. децембра 2011. године
Подсећајући на ситуацију у којој се Град Шабац 2000. године суочио са чињеницом да је стање у области газдовања спортским објектима кочница развоја спорта у граду, градоначелник Шапца истакао је темељно залагање Градске управе да се имовина која се водила на удружењима грађана и спортским клубовима врати правом власнику, односно Граду Шапцу.
- Један од највећих успеха на том плану је враћање стадиона ФК „Мачва“ у власништво Града Шапца, хиподрома, Градског стадиона... Клубови ове просторе добијају на коришћење уз услов да воде рачуна о имовини која се може користити само у функцији развоја спорта. Такође имају обавезу да имовину одржавају и унапређују. Данас смо такав принцип применили и у случају стадиона који ће у наредних десет година користити ФК „Борац“, рекао је градоначелник Милош Милошевић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa