Инфо

1. септембар 2022.1. сеп 2022.
Славље домаћина (фото: ОРК Мачва Богатић)

Славље домаћина (фото: ОРК Мачва Богатић)

РУКОМЕТ: ОРК МАЧВА БОГАТИЋ

Домаћину први трофеј

Хала у Богатићу угостила је три рукометне екипе из Шапца, Београда и Бијељине које су, уз домаћина одиграле први међународни „Турнир пријатељства“, а први победник једнодневне манифестације је домаћа Мачва. Идеја органозатора је да турнир постане традиционални.

Турнир је организован по куп систему. У првом полуфиналу Мачва, члан Прве лиге, савладала је млади дим Металопластике 35:30 (17:12), док је у другом мечу рунде Бијељина у најбољој утакмици турнира победила Црвену Звезду 26:25 (13:15). Пре финала одиграна је утакмица за треће место где су Београђани били убедљиви против Шапчана 37:23 (21:15).

У финалу је Мачва победила Бијељину 32:29, пре свега захваљујући одличној игри у другом полувремену. Појединачно признање за најбољег играча припало је Матији Лакићу из Мачве који је у два дуела постигао чак 18 голова. Признање је уручио Миле Исаковић, док су сви учесници добили захвалнице. Захвалнице је доделио Мирослав Пантић, тренер голмана и човек са најдужим стажом у клубу међу онима који су још увек у Мачви.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa