Инфо

1. септембар 2022.1. сеп 2022.
Миа најбоља у Немачкој (фото: Бекер Академија)

Миа најбоља у Немачкој (фото: Бекер Академија)

ТЕНИС: ТК МЛАДОСТ

Миа освојила Хохајм

Миа Пушкаревић (14 година) из Мачванског Прњавора, члан Тениског клуба Младост освојила је интернационални турнир у академији Бориса Бекера у Хохајму у Немачкој и тако остварила највећи успех, не само у каријери, већ и у историји „белог спорта“ у Мачванском Прњавору.
На турниру су наступиле играчице у већини рангом изнад Пушкарићеве. Морала је да наступа од прве фазе, а пут дофинала је водио кроз четири тријумфа. Миа је за два дана одиграла четири меча. Припремала се у Прњавору са тренером Дејаном Васићем.

-Отишла сам на турнир пуна самопоуздања, припреме су биле одличне и захтевне, исправила сам неке грешке из претходног периода и зрелија сам у неким сегментима игре него што је то био случај раније. Није било лако играти четири меча пред публиком у Немачкој и за два дана и борити се за трофеј. Пресрећна сам и велику захвалност дугујем свима који су уз мене од првог дана мојој породици, пријатељима као и тренеру Дејану који је подигао моју игру на виши ниво, дао корисне савете и веровали смо од првог дана у оно што радимо, истиче шампионка Миа Пушкаревић.

Пут до успеха је тежак, напоран, али је суштина у спремности на рад, посвећеност и жељу да се оствари нешто велико, уверен је тренер Васић.

-Сваки рад и труд мора да се исплати пре или касније, тренирали смо напорно и на високим температурама и верујемо у оно што радимо. Много зависи од самог играча колико жели да ради и колико је посвећен тако да све заслуге приписујем њој. Као тренер имате велику одговорност да спремите играча на том нивоу морате и ментално и физички да радите са њим како би био спреман у сваком моменту меча. Имамо још таленитоване деце у млађим категоријама са којима радимо интензивно, која иду у добром смеру и имају запажене резултате, истиче тренер ТК Младост Дејан Васић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa