Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ПОЗИВ ЗА ГРАЂАНЕ ДА СЕ ЈАВЕ НА КОНКУРС

Суфинансирање набавке котплова на пелет и гас

Градска управа града Шапца расписала је конкурс за суфинансирање набавке котлова на пелет и на гас за индивидуална домаћинства. Конкурс траје до 17. септембра.

-Позивамо грађане да се јаве на конкурс јер им град омогућава суфинансирање у износу од 50 одсто, односно до 120.000 за набавку котлова на пелет или до 85.000 за набавку котлова на гас. Сва неопходна документација се може пронаћи на сајту града Шапца или грађани могу доћи лично у одељење за инспекцијске и стамбено-комуналне послове, које се налази у улици Јанка Веселиновића 20. Поред изјаве, као неопходног документа за учешће на конкурсу, потребно је доставити и доказ о власништву на непокретности, доказ да се порез на имовину измирује редовно, као и фотокопије личних карти чланова домаћинства, наводи Зорица Гвозденовић, начелник одељења за инспекцијске и комунално-стамбене послове.

Суфинасирање набавке котлова се спроводи у оквиру пројекта смањења загађења ваздуха пореклом из индивидуалних извора у 2022. години на територији града Шапца, потписаним од стране Републике Србије – Министарства за заштиту животне средине и града Шапца.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa