Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Мештани Грушића лакше до својих њива
Завршен мост на реци Думача

Мештани Грушића лакше до својих њива

Мост који је оштећен у поплавама 2014, пре две године потпуно је девастиран, 2021. урађено је привремено решење, те сада је нов изграђен
Финалним радовима на мосту у Грушићу решен је проблем који су имали пољопривредници овог краја након што је мост који је оштећен у поплавама 2014, пре две године потпуно девастиран, те је 2021. урађено привремено решење. Сада је нов урађен и на располагању мештанима поцерских села.
-Обећали смо мештанима да ћемо урадити нов мост како би лакше могли да дођу до својих њива, те се свима захваљујем на стрпљењу. Доста тога је урађено у Грушићу за добробит наших суграђана -рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Поменути мост води ка 200 хектара обрадиве земље коју користе пољопривредници Грушића, Поцерског Метковића и Волујца.

Председник Савета месне заједнице Грушић Бранислав Лазаревић истиче да је овим знатно олакшан приступ атарима и да им је значајна подршка локалне самоуправе.

-Када мост није био у функцији морали смо да обилазимо и девет километара да би дошли до својих њива, а сада је тај пут много краћи. Велику захвалност дугујемо градоначелнику и Градској управи на свему што су учинили до сада- додао је Лазаревић.
М. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa