Инфо

15. септембар 2022.15. сеп 2022.
Асфалтирање малских и општинских путева
УЛАГАЊА У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ

Асфалтирање малских и општинских путева

“Крајем прошле недеље завршено је асфалтирање у Дрен мали у Голочелу а почетком ове рађене су банкине. Укупна вредност радова у Голочелу у овим малама као и на Тамнавском путу је око 75 милиона динара”, рекао је председник општине Душан Илинчић
Недавно су на подручју коцељевачке општине два некатегорисана пута у малама Река и Дрен у Голочелу асфалтирана а ових дана модеран коловозни застор биће уграђен и на деоницу Тамнавског пута према убској општини у дужини од око 1,8 километара. На тај начин грађани ће од Коцељеве до Новака имати безбеднији локални пут у дужини од око четири километра.

-Крајем прошле недеље завршено је асфалтирање у Дрен мали у Голочелу а почетком ове рађене су банкине. Укупна вредност радова у Голочелу у овим малама као и на Тамнавском путу је око 75 милиона динара- рекао је председник општине Душан Илинчић.

Он је додао да је завршена јавна набавка за изградњу пута од Свилеуве преко Брдарице до цркве у овом селу те да ће у наредном периоду бити асфалтирана и ова деоница у дужини од скоро три километра. Пројектована вредност овог пројекта је око 26 а излицитирана 20 милиона динара.
В. Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa