Инфо

15. септембар 2022.15. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Пријем за рукометаше Металопластике Еликсир

У част освајача Супер купа

Сезона отворена пехаром. Циљ наредни тутула. Максимална подршка града за Металопластику. Највећи спортски бренд града. Оптимизам, али приступ корак по корак, из меча у меч
Рукометаши Металопластике Еликсир су сезону почели пехаром намењеним победнику Супер купа. Трофеј су заслужили тријумфом над Војводином у петак, а у част освајача градоначелник је приредио пријем у Градској кући.

Победа у Лозници је производ посвећености, стрпљења и упорности, а пре свега је добар увод у сезону. Сваки меч је прилика за проношење славе клуба и града.

-Момци су још једном показали да нема непобедивих. Свака утакмица је борба за име клуба, али и града. Подршка Града нам је изузетно важна, захвални смо на свему и учинићемо све да наше суграђане учинимо поносним. Титула је сан свих нас - рекао је директор клуба Славиша Стојиновић.

Фото: "Глас Подриња"


Сезона је дуга и тешка, више екипа жели највиши пласман. Оптимизам је увек добродошао, а славље желе у Новом Саду, Београду и Панчеву, чак и Крагујевцу.

-Можемо много боље него у Лозници, још се екипа и ја упознајемо, имали смо мало и среће у овој утакмици, али победа је прави подстрек. Сви желимо највише, али увек сам за приступ корак по корак, те је најважнија тренутно утакмица у Костолцу. Одлучиваће нијансе ове сезоне и тешко је давати обећања друга до борбе и труда - нагласио је шеф стручног штаба Владан Матић.

Металопластика Еликсир је бренд града и у новој сезони где има највише амбиције може рачунати на подршку свог града.

Фото: "Глас Подриња"


-Честитам свима велики резултат, велику победу и још један трофеј. Уверен сам да је тим предвођен Владаном Матићем на правом путу и надам се да клуб може до титуле. Обезбедили смо добре услове за рад, снажна компанија је генерални спонзор и клуб има одличан стручни штаб. Металопластика је највећи спортски бренд Шапца и могу да обећам да ће и у добрим тренуцима, као што је овај и у тешким, за које се надам да неће доћи, Град бити уз клуб - истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић на пријему.

Супер лига почиње у суботу, када Металопластика Еликсир гостује у Костолцу, екипи Рудара.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa