Инфо

15. септембар 2022.15. сеп 2022.
Доминација и у  новој дисциплини
НОВИ УСПЕХ ШАПЧАНКЕ

Доминација и у новој дисциплини

Шапчанка Тамара Шашић, припадница Управе граничне полиције, остварила је још један одличан спортски резултат. На недавно одржаном такмичењу “Спорт у полицији” освојила је прво место у дисциплини 400 метара.
Такмичење је ове године одржано други пут и трајало је три дана. Надметали су се најбољи у различитим спортовима из Министарства унутрашњих послова, а који су пре републичког финала победили на нивоу својих управа, а потом и региона.

Тамарин успех је утолико већи што трка на 400 метара није “њена” дисциплина. Одличне резултате је до сада постизала на знатно дужим дистанцама.

-Ове године нешто апсолутно ново за мене, једно ново искуство и један нови вид тренинга који сам заволела. У самој припреми ове трке помогао ми је тренер Борко Антонић, АШК-темпо Шабац. За јако кратко време, које сам имала на располагању услед недостатка времена, због природе мог посла, заједничким снагама, извукли смо максимум. Конкуренцију је била јака, из сваког региона наступила је по једна девојка, тако да нас је на стази укупно било шест. Имала сам позитивну трему, више због нечег непознатог, а то је сама дисциплина, начин трчања и немогућност да замислим ток саме трке, јер нисам имала прилике да се раније опробам у томе.

Једно је сигурно - као и увек дала сам све од себе и сјајно истрчала финиш који је био пресудан и то уз помоћ мојих колега који су ме бодрили поред стазе и пружали неизмерну подршку. Дефинитивно једна трка коју ћу памтити. Надам се да ћу и следеће године бити део ове манифестације, јер ово је тек почетак једног здравог и лепог сегмента МУП-а, наводи Тамара која истиче да поред подршке колега увек има и неизмерни подршку својих старешина.

Прошле године на овом такмичењу освојила је друго место у дисциплини Купер.

Овогодишње такмичење одржано је у Врњачкој Бањи, а атлетске дисциплине су реализоване на атлетском стадиону у Краљеву.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa