Инфо

22. децембар 2011.22. дец 2011.
ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

ПОМОЋ ЗА ШКОЛСКОГ ДРУГА

Породица Илић из Ћуковина живи у више него скромним условима, без сталног посла и сигурних примања. У старој сеоској кући живе три генерације, а егзистенцију обезбеђују надничењем
Након телевизијске репортаже о Илићима вероучитељи Владимир Перић и Сава Ждеро су заједно са својим ученицима покренули хуманитарну акцију за помоћ овој породици у којој је сакупљен новац за куповину основних кућних потрепштина. Прошле недеље они су посетили Илиће и свог школског друга Продана.
- Жеља ових мојих ученика, наизглед деце, али већ сада великих људи и духом и телом улива наду да ће доћи врло брзо време када ће они вршити и радити велика дела, када ће добијати поштовање читаве заједнице и када ће својим примером побуђивати и друге да тако чине. Ми ћемо наставити и даље да помажемо другима, а наша нада да можемо да вратимо праве идеале: доброту, поштовање, искреност, марљив и предан рад, неће утихнути све док будемо макар на трен гледали срећна лица људи којима наша помоћ значи и мало и док наша дела буду враћала осмех на дечја лица бар на трен. Све дотле ће наша жеља и побуда на доброчинство бити већа и јача - рекао је професор веронауке Владимир Перић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa