Инфо

22. септембар 2022.22. сеп 2022.
Олга одановић,  трећа жена председница  чивијашке републике, Фото: "Глас Подриња"

Олга одановић, трећа жена председница чивијашке републике, Фото: "Глас Подриња"

Нова председница преузела управљање над Чивијашком републиком

Олга Одановић Чивијашима обећала непресушан смех

“Смех је најважнији у животу и он ће бити на првом месту у доба мог мандата. То могу да вам обећам у великим количинама, наредних 365 дана ове године. Ви сте шеф над својим смехом, не дајте да вам га нико одузме. Смејте се сами себи, другима, свему што вас окружује. Нека ваш смех буде непресушан”, поручила је Одановићева и обећала Чивијашима испуњење сваке жеље
Чивијаши су показали да су јачи од кише, па су у суботу, како доликује, поздравили бројне трупе које су након Великог међународног карневала имале завршни наступ на градском тргу. Нова, трећа жена председница, глумица Олга Одановић, том приликом преузела је управљање над Чивијашком републиком, а кључеве јој је уручио директор Туристичке организације града Шапца Душан Симић.

-Овај кључ је у мојим рукама, али га делим заједно са вама, јер откључава врата смеха. Обично где ја дођем буде сунце. Очигледно ми је неко извукао чивију данас, али ја ћу то брзо да исправим, сутра је сунчан дан и целе недеље ће бити сунце. Хвала на храбрости, снази и вољи, осмесима на вашем лицу. Ви сте најдивнији народ на свету, немам други осим вас и срећна сам што ћу бити ваша председница ове године. Чувајте пажљиво своје чивије да вам их не извуку, па да не можете да се смејете. Смех је најважнији у животу и он ће бити на првом месту у доба мог мандата. То могу да вам обећам у великим количинама, наредних 365 дана ове године. Ви сте шеф над својим смехом, не дајте да вам га нико одузме. Смејте се сами себи, другима, свему што вас окружује. Нека ваш смех буде непресушан- поручила је Одановићева и обећала Чивијашима испуњење сваке жеље.

Овај кључ је у мојим рукама, али га делим заједно са вама, јер откључава врата смеха


Рекла је да ће дати све од себе да покаже снагу жена чија је трећа представница на тој функцији.
-Бити председница није мала ствар, али даћу све од себе да будем у свом најбољем издању. Верујем у жене, њихову снагу и веру, зато што оне имају нешто што мушкарци можда немају, много више иницијативе и воље, мотивације у неким ситуацијама у животу- истакла је нова председница.

Симић је поручио да Шапчани, Чивијаши, нису изгубили свој дух упркос киши.
-Ми смо тим духом и осмесима на лицима ведрили ово време које је два дана претило да угрози све те садржаје. Мени је драго што су сви програми реализовани на радост свих суграђана. Изузетно ми је задовољство што је на чело Чивијашке републике дошла Олга Одановић, дивна глумица, велика комичарка, са којом верујем да ће Чивијашка република имати само добро и да ће управо Чивијаши бити задовољни избором нове председнице- подвукао је Симић.
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa