Инфо

22. септембар 2022.22. сеп 2022.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Шапчанке путују у Ниш

Млад и измењен тим Медицинара енигма је за све, а сваки меч је нова могућност за доказивање и скупљање вредних бодова. У драми у хали Зорка, Медицинар је успео да меч пун преокрета против Кикинде ипак реши у своју корист голом Александре Васић десет секунди пре краја.

Медицинар – Кикинда 29:28 (15:15)
Хала Зорка. Гледалаца: 400. Судије: Петровић и Цветковић (оба Ниш). Седмерци: Медицинар 4 (3); Кикинда 5 (4). Искљуења: Медцицинар 14; Кикинда 18 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Х. Петрић, Зечевић, Жарковић, Радић 2, Којић 2, Васић 11 (2), Лацковић, Перуничић, Васић, Цвејић (12 одбрана), Е. Петрић, Цветиновић 6, Стевић, Драгосављевић 7(2), Ракић 1.


Очекиване осцилације у игри, повратак из већег заостатка, а потом и губљење осетне предности су очекивани за млад тим, но морају бити сведени на минимум у наредном колу када Шапчанке гостују у Нишу. На другој страни ће бити шабачки тренер Ђорђе Теодоровић као предводник Наисе. Нишки тим се стабилизовао претходне сезоне и у овој жели да се укључи у плеј оф борбу. У саставу имају искусне: Теодору Петковић, Тамару Симоновић, Јовану Вељковић, Тамару Ђуровић, на голу Катарину Косановић. Императив је на домаћину који је после очекиваног пораза у Аранђеловцу, на гостовању новајлији у Панчеву узео само један бод и сигурно да сада очекују победу. Тренутно Шапчанке имају бод више после два кола. Медицинар нема императив на овом гостовању.

-Наиса је искусна екипа и они су фаворити, али одлазимо у покушају да направимо изненађење. Ми се још уигравамо, задовољан сам приступом играчица, борбеношћу, наравно, много недостатака треба исправити – истакао је тренер Ненад Тешић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa