Инфо

22. септембар 2022.22. сеп 2022.
Почело победом за Металопластику (фото: РК Металопластика)

Почело победом за Металопластику (фото: РК Металопластика)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Фаворити против Зрењанинаца

Искусна екипа која је већ годинама члан Супер лиге, костолачки Рудар, имао је снаге једно полувреме да се носи са Металопластиком, али је у наставку поклекао. Успели су гости да пруже прилику и младима да имају већу минутажу. Шапчани су освојили два планирана бода, а притисак нових бодова очекује их и у викенду који долази. У хали „Зорка“ изабраници Владана Матића дочекују једно велико рукометно име, али клуб који је дуго ван врха у Србији, зрењанински Пролетер.

Рудар (К) – М’пластика 30:38 (16:17)
Костолац. Гледалаца: 300. Судије: Цветковић и Николић (оба Лесковац).Седмерци: Рудар 2 (2); МП 6 (3). Искључења: Рудар 8; МП 10 минута. Црвени картом: Јевтић (МП) у 42. минуту.
РУДАР: Вуковић (8 одбрана), Ар. Мурина, Ад. Мурина 2, Танасковић, М. Ђорђевић, Недељковић, А. Ђорђевић 6, Стевовић 6, М. Вуковић, Дончић, Диздар (3 одбране), Јовановић 4, Димитријевић 3, Милошевић 2 (2), Татари 7.
МП: Павковић, Додић 9 (1), Карић, Јевтић, Срдановић 3, Мирковић 1, Миловановић 3 (1), Аиди, Терзић 2, Иванић 4, Арсић (10 одбрана), Дамњановић 4, Симић 4, Брајовић 7 (1), Петровић 1, Дакић.


Зрењанинци су имали можда и најтежи задатак у првом колу, гостовали су браниоцу титуле, новосадској Војводини и очекивано нису имали снаге, ни квалитета да направе веће проблеме Новосађанима. Већ у првом полувремену су имали минус од десет голова. Милош Павловић се издвојио као најбољи играч, док су још адути Кривошија и Кубуровић.



Металопластика жели не само плеј оф, већ и изазов за титулу, док ће Пролетеру место у средини бити врло задовољавајуће. Два тима су се састала већ у припремном периоду када је доминантно шабачка екипа победила, решивши све недоумице већ у првом полувремену.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa