Инфо

29. септембар 2022.29. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Бесплатна обука за незапослене у Тренинг центру Шабац

Инсталација фотонапонских система

Планирано је да обука траје 175 часова, а полазници ће током предвиђеног периода стећи знања о обновљивим изворима енергије, основним појмовима физике и електротехнике, фотонапонским системима, мерама безбедности и заштите здравља на раду и заштити животе средине и добити сертификате
У Тренинг центру у Шапцу у току је бесплатна обука за инсталацију фотонапонских система за незапослена лица која се реализује у оквиру SEED STEP III и Локалног акционог плана.

-Ово је једина од четири актуелне обуке у Тренинг центру које су намењене незапосленим особама. За детаљније информације заинтересовани могу да се информишу путем нашег сајта и сазнају о актуелним позивима, знањима и вештинама које стичу кроз акредитоване обуке -рекао је директор Центра за стурчно усавршавање Бранко Филиповић и нагласио да су све обуке бесплатне за незапослене, а да ће у наредном периоду понуда бити проширена за нове акредитоване програме.

Планирано је да траје 175 часова, а полазници ће током предвиђеног периода стећи знања о обновљивим изворима енергије, основним појмовима физике и електротехнике, фотонапонским системима, мерама безбедности и заштите здравља на раду и заштити животе средине.

Предавач је професор Милан Савић, а по завршетку обуке полазницима ће бити уручени сертификати.

-Полазници ће имати прилику да се упознају са теоријским и практичним знањима како направити фотонапонску електрану. Након завршетка имаће вештина и знања како да соларну енергију претворе у електричну – појаснио је Савић.
М. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa