Инфо

29. септембар 2022.29. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ГРАДОНАЧЕЛНИК СУМИРАО УТИСКЕ НАКОН МАНИФЕСТАЦИЈЕ

Бенефити Шабачког вашара

Градоначелник Шапца Александар Пајић сумирао је утиске по завршетку Малогоспојинског вашара. Истакао је да је град задовољан организацијом, бројем посетилаца и приходима оствареним током ове манифестације.

-Шабачки вашар, једну од најпознатијих манифестација у Србији, ове године посетило је више од 200.000 људи. Драго ми је да је све протекло у најбољем могућем реду и што је измештање вашара на стару локацију Михајловац, на којој се одржавао више од једног века, изазвало позитивне реакције јавности. Потрудили смо се да све буде изузетно организовано, закупце и посетиоце дочекала је уређена локација, а на простору старе касарне где је задњи пут одржан вашар био је омогућен бесплатан паркинг за све суграђане и посетиоце вашара.

Организацијом Шабачког вашара приходовали смо 15.217.580,00 динара. Пошто је организован после две године пандемије, није нам био циљ да повећамо цене и да само Град заради, већ да сви они који дођу овде буду задовољни, како уређењем локације, тако и самом организацијом. Ови приходи битни су за Град и ЈКП ,,Стари град” и трудићемо се да ускладимо приходну и расходну страну, да што се тиче организације уложимо новац како би било све перфектно уређено, а да са друге стране у буџету града, односно у ЈКП остане довољно новца да видимо бенефите од вашарских дана. Одлично је све протекло и потрудићемо се да свака наредна година буде још боља, навео је градоначелник Пајић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa