Инфо

6. октобар 2022.6. окт 2022.
Н. Личанин – тренер ВК Шабац

Н. Личанин – тренер ВК Шабац

ВАТЕРПОЛО: ВК ШАБАЦ

Прво место - прави увод

Најбољи увод за нову сезону Шапчани су дали освајањем првог места на међународном турниру у Ваљеву „Купу Видре“, где су у четири меча забележили три победе, уз један пораз. Победили су домаћи Валис 10:6 и две мађарске екипе Сентеш 17:10 и првог фаворита Турнира, мађарски Мишколц 8:5 у утакмици која је практично одлучивала о титули. Управо ова победа је била кључна предност на врху коначне табеле где су поменути Мишколц и Шабац имали по девет бодова. У све три утакмице Шапчани су имали константну предност и били бољи тим у базену, док је једина замерка на наступ прво полувреме против Црвене Звезде где су Београђани искористили сваки пропуст и стекли вођство које ни много бољи „чивијаши“ у наставку нису могли да анулирају и на крају су поражени 9:7.

На крају Шабац први са девет бодова, колико је имао и Мишколц, Црвена Звезда је сакупила седам, Валис 4, а Сентеш је последњи без бодова.

Збирна статистика: Живојиновић, Новаковић 1, Марковић 2, Репановић 3, Коптсев 3, Круг 3, Бараћ 7, Пантелић 1, Тубић 5, Шулц 6, Стојановић 3, Шаихудинов 2, Гавриловић, Тохољ 4.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa