Инфо

6. октобар 2022.6. окт 2022.
Три медаље Спринта  (фото: Српски атлетски савез)

Три медаље Спринта (фото: Српски атлетски савез)

АТЛЕТИКА: АК СПРИНТ

Росић на трону

Вишебојци бадовиначког „Спринта“ још једном су се доказали на националном нивоу освојивши три одличја на Првенству Србије у вишебојима чиме су затворили одличну сезону на отвореном. Вељко Росић је нови шампион Србије у вишебоју међу млађим јуниорима. Титулу му је донело 5.915 бодова испред Амиџића (Војводина) и Спасојевића (Младост Земун). Дејан Росић је освојио пето место.

АК „Спринт“ има сениорског вицешампиона, то је Никола Росић који је резултатима сакупио 5.204 поена, као и трећег десетобојца Србије међу сениорима Милана Чајића. Бронзу је Чајићу донело 4.872 бода. Шампион Србије постао је Мујановић (Војводина).
Успех у Сремској Митровици заокружио је атлетску јесен на отвореном екипе из Бадовинаца. Најпре је на



Првенству Србије млађих пионира Александар Двокић постао вицешампион у ходању на 1.000 метара, а потом је мушка сениорска екипа била осма у Србији на Екипном првенству државе, као једини представник уже Србије (ван Војводине и Београда), док су пионири били 11. Од вредних резултата треба истаћи личне рекорде Милана Чајића у троскоку од 12,71 метара, Николе Росића на 800 метара од 2:14,19 и Душана Благојевића на 3.000 метара од 11:58,12, као и пионирски рекорд клуба Уроша Џиновића на 100 метара са препонама од 15.21 секунди.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa