Инфо

22. децембар 2011.22. дец 2011.
НОВОГОДИШЊЕ ВЕЧЕ КУПОВИНЕ И ДОБРЕ ЗАБАВЕ

ВИШЕ ЛОКАЦИЈА И НИЖЕ ЦЕНЕ

Сутра у оквиру манифестације под називом “Новогодишње вече куповине и добре забаве“ у Шапцу од 18 сати до 24 часа у преко 200 продајних објеката попуст и до 50 одсто
Како је најављено на конференцији за новинаре одржаној прошлог уторка у згради Градске управе у Шапцу, за петак вече је предвиђено одржавање друге ноћи куповине у нашем граду. Пријављено је учешће више од 200 малопродајних трговинских објеката дуж улица: Господара Јеврема, Карађорђеве, Масарикове, Владе Јовановића, Занатлијске, Милоша Поцерца, Војводе Мишића, Кнеза Лазара и у тржним центрима: Роди, Тини и Тријумфу. За све посетиоце предвиђен је попуст и до 50 одсто.
- Овај пут потрудили смо се да проширимо манифестацију. Поред укључивања тржних центара, биће прганизован богат културно уметнички програм. Као посебну занимљивост истакла бих “новогодишњи базар“ у бившем Дому војске, где ће наши суграђани моћи да се фотографишу са Деда Мразом. На Клизалишту ће бити орагнизоване мини модне ревије, али и мини турнир у хокеју на леду. За победнички тим је намењена награда. Док ће у ТЦ “Тина“, чланице Удружења сликарки “Круг 10“ осликавати ваше већ ношене једнобојне делове обуће, одеће и асесоара. У излозима неких бутика стајаће живе лутке и ди џејеви, а имамо и акцију где ће познате градске личности у кафићима служити своје суграђане. Прикупљена средства биће употребљена за куповину новогодишњих пакетића сиромашној деци ““ напоменула је испред организатора Шабац Фасхион даy Катарина Јокановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa