Инфо

13. октобар 2022.13. окт 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ИЗБОРНА СКУПШТИНА СНС У ШАПЦУ

Живан Бајић, председник Градског одбора

У будућности желим да служимо грађанима који су нам указали поверење, али и онима који верују да заједно можемо да мењамо ствари. Свој избор бранићу радом, честитошћу и поштењем. Мирићу непомирљиво, ујединићу све наше разлике како би смо заједно били снажнији и бољи, слушаћу искуство и савете оних који су овде били пре мене, обећао је нови председник Градског одбора СНС
Живан Бајић изабран је за председника Градског одбора СНС у Шапцу. Изборна скупштина одржана је у понедељак у Шабачком позоришту. Бајића је једногласно подржало 210 делегата колико је и присуствовало догађају.

Изборна скупштина Градског одбора СНС: 210 делегата на догађају, Фото: "Глас Подриња"


Након израза захвалности делегатима, другим челницима партије и председнику Србије Александру Вучићу Бајић је изјавио да је на њему сада огромна одговорост да води одбор који у Србији слови за један од најмасовнијих.

-На мени је од данас одговорност за више десетина хиљада људи, који су гласали за нашу листу на локалним изборима. Дужан сам и свим Шапчанима који верују да моје ангажовање може допринети политици и развоју СНС- казао је Бајић и додао:

- Као члан великог тима свој посао ћу обављати предано, савесно, јер другачије не умем. У будућности желим да служимо грађанима који су нам указали поверење, али и онима који верују да заједно можемо да мењамо ствари, а свој избор бранићу радом, честитошћу и поштењем. Мирићу непомирљиво, ујединићу све наше разлике како би смо заједно били снажнији и бољи, слушаћу искуство и савете оних који су овде били пре мене.

Живан Бајић, рођени Шапчанин, доктор економских наука, дугогодишњи је члан Српске напредне странке, познат као вредан и честити човек без иједне мрље у каријери.
Био је директор филијале Банке Поштанске штедионице, генерални директор Фабрике за производњу обуће, Члан градског већа за привреду а изабран је за народног посланика у новом сазиву Скупштине Србије на листи “Александар Вучић – Заједно можемо све”.


Бајић је искористио прилику да се захвали претходним повереницима др Александру Пајићу, др Бобану Бирманчевићу и Радивоју Мићићу, јер како је навео њихов рад и труд је допринео да СНС данас буде у овом граду на власти.

На мени је од данас одговорност за више десетина хиљада људи, који су гласали за нашу листу на локалним изборима


-Њихово знање биће ми драгоцено, а они моји сарадници на идејама које за Шапчане значе живот. Слушаћу мудрије и паметније, то је обавеза људи који искрено желе да се баве политиком. Сарађиваћу са градом, јер је то интерес наших грађана. У овај одбор добро дошли су сви људи часних намера и искрених идеја- рекао је Бајић.

Скупштини на којој се бирао председник Градског одбора, присуствовали су и председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић и члан председништва и координатор за Мачвански и Колубарски округ Бранислав Маловић.

Фото: "Глас Подриња"


За говорницом, Драко Глишић се прво емотивно присетио дана последњих локалних избора у Шапцу. Осврнуо се на непроспаване ноћи, рад и труд које су чланови странке уложили да би данас били на власти. Закључио је и да баш због тога што су заједно прошли, морају да чувају поверење грађана, а они који се налазе на одговорним местима морају одговорно да раде.

-Велики допринос томе да свету покажемо како не треба да се спроводе избори дали су они које смо сменили 2020. године. Ми са друге стране, од 2020. године треба да показујемо како треба, и то радимо. Постоје резултати, нема ту дилеме. Раде људи одговорно, раде марљиво, али увек морамо додатно да извршимо анализу онога што смо урадили, јер ако смо нешто урадили данас, не значи да смо сутра слободни. Данас је за данас, сутра је нови дан и нова борба. Радимо и остављамо резултате иза себе, па 2024. да их положимо грађанима Шапца, у поштенијој, бољој и коректнијој изборној атмосфери- изјавио је између осталог Глишић и рекао:

-Нама су спочитавали да смо цео наш страначки век овде у Шапцу повереништво, али ево нисмо више. Нисмо више Повереништво.

Фото: "Глас Подриња"


-Ако вам је адут био да ћете кроз то да нас разједињујуте, или ударате на наш кредибилитет, немате више ни тај адут. Идемо као пуноправно конституисан у складу са нашим статутом Градски одбор, 2024. да их победимо још убедљивије- поручио је Глишић политичким противницима.

-Много тога се данас променило. Ради град, али ради и држава. Једно без другог не може, једно са другим мора да иде. Да ли може боље, увек може боље, зато ћемо да анализирамо, да видимо где смо можда погрешили. Паметан призна своју грешку. Памет грешку исправља. Будала мисли ако забије главу ко ној у земљу и упорно тврди да ради добро, а не ради добро да је на добром путу, а није. Ми ћемо сваку нашу грешку да исправимо, али ћемо да подвучемо и много добрих ствари које смо урадили. Ту нема никакве дилеме казао је Глишић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa