Инфо

13. октобар 2022.13. окт 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Највећи ланац оптика у Србији почео са радом у реновираном објекту

Сани Оптик у новом руху у Шапцу

Традиција и искуство дуги 70 година, 67 центара за вид и слух у 47 градова у Србији и Републици Српској, чине Сани Оптик лојалним партнером
Савремени Центар за вид и слух у Шапцу, након реновирања, у понедељак је почео са радом у Господар Јевремовој 26 у Шапцу. Тим поводом, свим клијентима су понуђени бројни попусти и погодности, 15 посто попуста на комплетан асортиман током три дана, могућност куповине на рате без камате, путем административне забране, чекова грађана и платних картица.

-Традиција и искуство дуги 70 година, 67 центара за вид и слух у 47 градова у Србији и Републици Српској, чине Сани Оптик лојалним партнером, а професионална услуга и стручно особље квалификују нас као експерте за вид и слух. Поносни смо на чињеницу што смо у Шабац донели све оно што Сани Оптик данас јесте на регионалном тржишту- лидер у области вида и слуха уз најсавременије стандарде производа и услуга, реномиране светске брендове диоптријских оквира и наочара за сунце. У нашој loyalty бази данас имамо преко 300.000 задовољних клијената, док у Шапцу свако четврто домаћинство су наши клијенти. Све то указује да смо претходних деценија заједно градили поверење са нашим суграђанима, зато ћемо се трудити да га експертизом и квалитетом унапредимо- навела је Јелена Новаковић из Сани Оптика.

Јелена новаковић:
У нашој loyalty бази данас имамо преко 300.000 задовољних клијената, док у Шапцу свако четврто домаћинство су наши клијенти, Фото: "Глас Подриња"


Са жељом да што већем броју клијената учини доступним квалитетан асортиман, реновирано продајно место у Шапцу нуди: диоптријске и наочаре за сунце познатих брендова међу којима су Gucci, Chopard, Saint Laurent, Mont Blanc и многи други, диоптријска стакла и контактна сочива свих врста, слушне апарате швајцарских произвођача: Phonak и Sonic, као и пратећу додатну опрему.

У складу са високим захтевима квалитета робе и услуга, клијентима нуде, не само одабран избор модела, већ и брзу и сигурну услугу уградње диоптријских стакала у оквире, израде наочара, израде индивидуалних олива за слушне апарате и бесплатне провере вида и слуха. У оквиру пројекта „Добро гледај кад возиш“ који спроводе са САТ медија групом сви возачи могу бесплатно тестирати свој вид и остварити 15 посто попуста на специјална стакла за вожњу.

Из Сани Оптика поручују да ће као добављач Републичког фонда здравственог осигурања наставити да испоручују медицинска помагала преко рецепта осигураницима у Шапцу и окружењу.
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa