Инфо

13. октобар 2022.13. окт 2022.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

КК Таур:

Без пласмана за Трофеј Београда, једно злато у Амaтер тоур-у

Екипа КК Таур завршила је такмичење другог дана турнира за Трофеј Београда, док су првог дана такмичења освојене две медаље.

У недељу је Огњен Јанковић са Кингом имао два рушења односно осам казнених поена, а Касијана Марковић са Шарлиз три грешке, односно дванаест казнених поена.

У предутакмици Аматер тоур паркур је без грешке апсолвирала Дарија Џигурски са Лалом и освојила златну медаљу. У истој утакмици наступала је и Касијана Марковић са Залдијем коме је ово први наступ у каријери и утакмицу су завршили са једним рушењем

Сребро у утакмици за Мали трофеј Београда иде у Шабац.

Фото: КК "Таур"


Првог дана турнира Тауровци су такмичење завршили са две освојене медаље.

-Прво је у уводној утакмици Аматер тоур, Лена Кијурина са Лалом освојила златну медаљу. А након тога смо свим снагама напали Мали трофеј Београда са укупно пет такмичара.

Најбоље је одјахала Софија Арсеновић и са Тајаном освојила друго место и сребрну медаљу, одјахавши без грешке у паркуру.

Огњен Јанковић са Тадеом је био пети, Касијана Марковић са Смајлингом једанаеста, а Јована Арсеновић са Кармом је искључена због пада. У овој утакмици је учествовало тридесетак такмичара- истичу у КК “Таур”.
КК "Таур"

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa