Инфо

20. октобар 2022.20. окт 2022.
Заједно до циља – Тешић са играчицама

Заједно до циља – Тешић са играчицама

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Брод у мирној луци

Две узастопне победе донеле мир пред велику паузу. Гостовање у Крагујевцу прилика за доказивање и можда изненађење. Нада у опоравак играчица до новембра
Медицинар је са много проблема ушао у сезону, измењен састав, костур екипе који је напустио клуб, списак повређених готово дужи од оног здравих, међутим после шест кола учинак од три победе и три пораза је охрабрујући и свакако задовољавајући. Херосјко друго полувреме у Бору је послужило као пример за одличну игру у великом делу меча против Војводине. Најбоља награда су четири бода и значајан скок на табели.

До једномесечне станке услед наступа репрезентације Србије Европском првенству следи још утакмица у Крагујевцу против домаћег Радничког.

Најефикаснија – Александра Васић


-Млада екипа попут нас. Имају карактеристичне успоне и падове током меча и вероватно ће одлучивати управо детаљи и мањи број грешака. Нисмо под императивом резултата, али јесмо пуни жеље да на паузу одемо са три тријумфа у низу – уверено је млада Милица Ракић, крило шабачког клуба.

Медицинар – Војводина 22:20 (14:9)
Хала „Зорка“. Гледалаца: 500. Судије: Ненадић (Младеновац) и Стефановић (Земун). Седмерци: Медицинар 3(1); Војводина 3(3). Искључења: Медицинар 12; Војводина 4 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Петрић, Зечевић, Жарковић, Радић 1, Којић 1, Радовић 1, А. Васић 6, Т. Васић, Цвејић (8 одбрана), Е. Петрић 1, Цветиновић 1, Стевић, Драгосављевић 6(1), Ракић 5, Јаковљевић.


Раднички је имао распоред где је оправдао улогу фаворита где је требало (Бор и Панчево), као и улогу аутсајдера (Јагодина, Бекамент, Војводина). Њихова снага је у Теодори Величковић, изузетном средњем беку и одличном крилу Исидори Богуновић, помоћ пружају нешто искусније: Бјелак, Петровић и Инђић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa