Инфо

20. октобар 2022.20. окт 2022.
Б. Симић  (фото: РК Металопластика)

Б. Симић (фото: РК Металопластика)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ (М)

Дерби непоражених ривала

Једине две екипе са максималним учинком. Млад тим Партизана изненађење на старту. Снага у заједничком стажу екипе. Циљ је победа Металопластике. Одлучиваће концентрација и детаљи
Поглед са врха табеле прија и свакако да рукометаши Металопластике Елискир желе да ту остану дуго, а предуслов је наставак низа победа, јер је то једино за шта они и знају у досадашњем току Супер лиге.

После викенда паузе очекује их гостовање Партизану, још једној екипи која је освојила осам од могућих осам бодова и само је због гол разлике на позицији два. Претходне сезоне су оба ривала по једном тријумфовала и то на гостујућим теренима.

-Млада екипа која је грешком од већине потцењена. То су изданци школе клуба, дуго су заједно, уиграни, полетни, пуни самопоуздања и сигуран сам да ће бити у врху још дуго. Ми растемо у сваком мечу, трудимо се да исправимо пропусте и јасно је да су нам циљ оба бода из Београда. Паузу смо искористили да санирамо повреде неких играча и спремни и у том сегменту дочекамо дерби – истиче помоћни тренер „плавих“ Давид Рашић.

Партизан је у првом колу победио Раднички показавши да је квалитетнији него што је слутио биланс прелазног рока. Имају репрезентативног голмана Трнавца, сјаног бека Зечевића, као део линије где су још Петрић и Поповић, потом одлична крила Којадиновића и Радивојевића, односно пивотмена Мићића.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa