Инфо

20. октобар 2022.20. окт 2022.
Тријумф после пет кола (фото: З. Д.)

Тријумф после пет кола (фото: З. Д.)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Новајлија за нови оптимизам

Победа у Убу екипу враћа у горњи део табеле. Лига на половини регуларног дела. Јединство солидно у повратничкој сезони
Коначно је Мачва одиграла меч у коме није играла нерешено, већ однела три бода и то уз три гола што је велика ињекција самопоуздања и у сегменту ефикасности. Корак у добром смеру је и преокрет против Трајала, а уз тријумф против Јединства „црвено-црни“ би могли и међу шест најбољих на половини регуларног дела сезоне.

Мачва – Трајал 3:1 (1:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 500. Главни судија: Никола Ћетковић (Шајкаш); помоћници: Богићевић и Цветковић (оба Београд). Стрелци: Јевтић у 42, Радуновић у 75 и Поповић у 90+3. минуту за Мачву; Савић у 35. за Трајал. Жути картони: Пејовић, Ристивојевић, Стојановић, Белић, Самуровић (Мачва).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Стевановић, Враштановић (Белић), Адамовић, Савковић (Бранковић, Башић), Марјановић (Мићановић), Радуновић, Пејовић (Мијаиловић)


-После много неискоришћених прилика и четири ремија осећали смо велики притисак и победа нам је требала због растерећења. Честитам играчима који су успели у томе и окренути смо Убу и жељи да новом победом која би нас одвела још више на табели – истиче тренер Мачве Иван Куртушић.

Прилика за повратак међу водеће – Л. Пејовић у скоку


Јединство није изборило пласман, већ јој је исти поклоњен за зеленим столом када је одустало Жарково. Ипак, Убљани су решили да поклон искористе, ангажовали су неколицину играча, интернационалаца, потом фудбалера друголигашког и суперлигашког искуства: Адамовић, Севић, Богдановић, Денић, Карикари, Аврић, у свим линијама екипе. Резултати су оправдали све. Имају исти учинак као Мачва, уз меч више.

Имају ефикасан нападачки тандем Карикари – Аврић који је највећа опсаност. Мачва ће играти без Луке Пејовића у Убу, који је сакупио четири жута картона.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa