Инфо

20. октобар 2022.20. окт 2022.
Храбро на суперлигаша – ВК Сава

Храбро на суперлигаша – ВК Сава

ВАТЕРПОЛО: КУП СРБИЈЕ

Суперлигашки такмац Сави

Сезону ће отворити и млади ватерполисти Саве предстојећег викенда и одмах их чека велики изазов у шеснаестини финала Купа Србије. Екипа која је већ стабилан суперлигаш, учесник плеј офа претходне сезоне, зрењанински Пролетер, гостоваће у суботу на Градском баезну на дебију другог шабачког клуба на куп сцени.

Сава је направила подвиг претходне сезоне пласиравши се у Прву А лигу и примарни циљ сезоне је опстанак у овом рангу, међутим куп је посебан изазов и прилика да се момци махом средњошколци одмере против суперлигаша где настаупа некадашњи играч Звезде Љубеновић, потом Митровић, Конатар...

Зрењанинци су свакако фаворити и све осим њиховог пласмана међу 16 најбољих биће велико изненађење, но играчи Николе Цара су их правили већ. Уз подршку са трибина је увек све могуће.

Састав је неизмењен код Саве. Политика клуба да је тим заснован само на играчима из школе клуба остаје на снази. У тиму су млади играчи који су носили капице млађих категорија репрезентације. Утакмица је заказана за суботу, од 20 часова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa