Инфо

20. октобар 2022.20. окт 2022.
Рвачи „Витеза“ ослабљени до два бода

Рвачи „Витеза“ ослабљени до два бода

РВАЊЕ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Два витешка бода

Шабачки рвачи иако ослабљени у два од три меча остали непоражени на старту Супер лиге. Тесан пораз од Новог Сада. Три меча у једном дану
Млади рвачи шабачког „Витеза“ освојили су два бода у три меча првог турнира Супер лиге Србије за рваче по новом систему такмичења актуелном у новој сезони. Они су били један од два тима који је морао да рве три дуела у току једног дана, уз њих још Кањижа, док су остали имали по два одмеравања снага.

Шапчани су стартовали ремијем против екипе Соко, 4:4. Победе су остварили: Момчило Гајић, Глигорић, Урош Маџаревић и Савић, док су поражени: Пароци, Толић, Лукић и Илија Петровић. У другом колу је Витез поражен од Новог Сада 5:3. Славили су: Гајић, Иван Гладовић и Маџаревић. Пароци, Толић, Глигорић, Савић и Чикарић су честитали ривалима. Трећа рунда је донела нови реми, против Потисја, 4:4. Гајић, Гладовић, Маџаревић и Петровић су освојили четири бода. Поражени: Пароци, Толић, Глигорић и Савић. На првом турниру Витез је био ослабљен због изостанка великог адута Угљеше Гајића, коме је повређено раме.

Последњег викенда у октобру следи нови турнир и два велика изазова за Шапчане, мечеви против најбољег тима лиге Пролетера и београдског Радничког.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa