Инфо

27. октобар 2022.27. окт 2022.
Моја прва плата у РФЗО
САОПШТЕЊЕ

Моја прва плата у РФЗО

У циљу побољшања квалитета пружања услуга Републички фонд за здравствено осигурање је конкурисао за пријем кандидата кроз пројекат „Моја прва плата“.

Филијала Шабац има потребу за 9 кандидата, и то у Шапцу за 1 дипл.правникa и 1 дипл.економисту, а у испоставама Љубовија, Мали Зворник, Крупањ, Лозница, Богатић, Владимирци и Коцељева по 1 кандидата са средњом стручном спремом за послове администратора здравственог осигурања.

Пријаве се врше до 31.октобра искључиво преко портала „Моја прва плата“, где кандидати могу добити све потребне информације.

Заинтересовани кандидати морају испуњавати следеће услове: да имају до 30 година живота у моменту пријаве на портал Моја прва плата, да су без радног искуства или да имају мање од шест месеци радног искуства стеченог на пословима у оквиру нивоа образовања са којим конкуришу. У моменту пријаве кандидат не мора бити на евиденцији Националне службе за запошљавање, али у случају да кандидат буде изабран за програм, пре потписивања уговора биће неопходно да се пријави на евиденцију Националне службе за запошљавање.
РФЗО

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa