Инфо

27. октобар 2022.27. окт 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ НА ВЕЖБИ „ШАБАЦ 2022“

Владимирчани одлично оцењени

Штаб за ванредне ситуације општине Владимирци учествовао је на командно симулационој вежби “Шабац 2022”, коју је организовало Министарство унутрашњих послова, од понедељка до петка у Шапцу. На вежби су одлично оцењени, а начелник Штаба за ванредне ситуације општине Владимирци Владан Милошевић изузетно је задовољан организацијом вежбе.

-Вежба је одлично организована. Наш Штаб се показао као изузетно добар и добили смо оцену више него одличну. Вежба је била изузетно корисна, поготову за млађе припаднике, који нису имали прилику да учествују у ванредним ситуацијама. Нарочито је била значајна због бољег упознавања са пратећом документацијом која мора да прати сваку одлуку, договор и ангажовање. Имали смо велике проблеме 2014. године и сада бисмо у сличним ситуацијама много боље и брже реаговали. Овакве вежбе су значајне и због упознавања људи како би касније лакше сарађивали. Младима много знaчи и размена искустава са колегама, навео је Владан Милошевић.

На вежби је учествовало осам припадника Штаба за ванредне ситуације из Владимираца и сви су се добро показали.

Владимирци су недавно добили и јединицу цивилне заштите која броји око 40 чланова и која је имала прву прозивку и уторак.

На вежби су учествовали сви локални штабови и Окружни штаб за ванредне ситуације Мачванског управног округа.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa