Инфо

27. октобар 2022.27. окт 2022.
Помоћ на сваком кораку
ОПШТИНСКО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ВЛАДИМИРЦИ

Помоћ на сваком кораку

„Радимо у интересу сваког пензионера и то од информисања свих који стекну услове за пензију до оних који је већ примају бавећи се и њиховим укупним материјално – социјалним стањем. Реагујемо на сваку исказану потребу од набавке огревног дрвета, угља, свежег пилећег меса, смрзнутог пецива и других потрепштина вели председник удружења
У општинском удружењу пензионера Владимирци од председника Мирка Лазаревића и неуморног секретара Милуна Јовановића сазнајемо да се брине о сваком од преко 3500 пензионера а да у самом удружењу сада има око 450 чланова реферише Лазаревић:

„Радимо у интересу сваког пензионера и то од информисања свих који стекну услове за пензију до оних који је већ примају бавећи се и њиховим укупним материјално – социјалним стањем. Реагујемо на сваку исказану потребу од набавке огревног дрвета, угља, свежег пилећег меса, смрзнутог пецива и других потрепштина вели председник удружења и додаје:

Наше удружење има завидну сарадњу са Локалном самоуправом а међу онима који помажу на сваком кораку морам истаћи општински Црвени крст


„ Обезбеђујемо и пакете свима онима који имају годишња примања испод 198 000 динара па је тако пакете прехрамбених производа и средстава за хигијену само ове године добило 166 пензионера уз напомену да је пакет био у вредности од 1200 динара. Ту је и помоћ у оквиру здраствених прегледа од очију, мерења притиска и шећера а већ по традицији се организују дружења са пензионерима суседних општинских и регионалних удружења као и на нивоу нашег удружења а да се обогати свакодневница наших најстаријих суграђана, задовољан је активношћу удружења Лазаревић.

Колико се брине о члановима удружења пензионера Општине Владимирци говоре и следећи подаци: ове године обезбеђено је око 450 кубика огревног дрвета, око 350 тона угља, пилећег меса око пет тона а смрзнутих пецива око 1,5 тона. У удружењу и ове податке сматрају најбољом позивницом да се учлане и у ову бројну фамилију ако до сада нису то учинили.


Уз сваку хвалу на рачун секретара Милуна Јовановића, челни човек удружења пензионера Владимирци истиче:

„ Наше удружење има завидну сарадњу са Локалном самоуправом а међу онима који помажу на сваком кораку морам истаћи општински Црвени крст и за крај своје убеђење да рад нашег удружења има огроман значај за најстарије житеље општине Владимирци.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa