Инфо

3. новембар 2022.3. нов 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

СЛАВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ОБЕЛЕЖЕНА У ШАБАЧКОМ ГРАДСКОМ ОДБОРУ

Јединствено, за бољи живот Шапчана

Само заједно, јединствени, можемо бити још јачи, још снажнији и мењати ствари на боље у нашем граду и чинити живот људи срећнијим. Као члан овог великог тима посебно сам поносан на резултате које чине чланови овог Градског одбора, као и сви чланови СНС у Србији, који се свакодневно боре и труде да живот свих грађана Србије буде бољи и лепши
Српска напредна странка Свету Петку обележила је као своју славу. Представници Градског одбора у Шапцу су славски колач поломили у присуству чланства и пријатеља.

-Српска напредна странка је странка обичних, једноставних, поштених, вредних и, показало се, веома одговорних људи. Мени је велика част и срећа што сам један од њих. Посебно ми је драго што данас имамо могућност да се дружимо, да поделимо духовну и световну радост, да покажемо јединство. Само заједно, јединствени, можемо бити још јачи, још снажнији и мењати ствари на боље у нашем граду и чинити живот људи срећнијим. Као члан овог великог тима посебно сам поносан на резултате које чине чланови овог Градског одбора, као и сви чланови СНС у Србији, који се свакодневно боре и труде да живот свих грађана Србије буде бољи и лепши.

Фото: "Глас Подриња"


Показујемо жељу, снагу и вољу да радимо за грађане Србије и Шапца, чак и у овако тешким временима. За то нам је потребна вера, снага, стрпљење и разумевање, али су нам потребни и сви људи који ће веровати у наше идеје и планове које имамо за будућност нашег града, рекао је домаћин славе, народни посланик Живан Бајић и пожелео срећну славу свима који славе овај празник.
M.M.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa