Инфо

3. новембар 2022.3. нов 2022.
С. Павловић и Д. Васић  (фото: ТК Младост), Фото: Приватна архива

С. Павловић и Д. Васић (фото: ТК Младост), Фото: Приватна архива

ТЕНИС: ТК МЛАДОСТ ПРЊАВОР

Стефан шампион Србије

Стефан Павловић (11 година) играч Тениског клуба Младост из Прњавора остварио је велики успех освојивши златну медаљу у категорији до 12 година и бронзу у категорији до 14 година на Првенству Србије. Турнир се играо на бетон подлози у Београду. Обухватао је више категорија.

У категорији до 12 година Стефан је забележио све победе, а у категорији до 14 година само један пораз и то у полуфиналу. Да је све могло да се заврши другачије говори полуфинални меч категорије до 12 година где је Павловић спасао две меч лопте и победио одличног противника са друге стране мреже показавши зрелост у веома битним моментима.

На турниру са Стефаном био је и његов тренер Дејан Васић. Сарадња Васића и Павловића траје већ три године.

-Проводимо много времена заједно, радимо напорно и пожртвовано и што је најбитније верујемо у оно што радимо. На почетку је био стидљив момак, али пун жеља и снова, а ко сања и верује у своје снове он ће их остварити. Турнир је био одличан. Наравно да нисам задовољан неким сегментима у игри свог играча и када бих рекао да је све било сјајно не бих био фер према себи и њему, али тенис је жива игра и грешке су саставни део. Велика је ствар и бронза са много старијим и искуснијим играчима – истакао је тренер Дејан Васић.

Васић је додао да је поносан што у клубу тренирају и деца из Шапца и Лознице, те да времена за славље нема, јер је спорт на високом нивоу захтеван. Најважнији је први следећи меч, а највећа титула свака следећа.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa