Инфо

10. новембар 2022.10. нов 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Шабачка гимназија обележила јубилеј

Поносни на 185 година

“Данашња Шабачка гимназија је модерна школа која црпи своју снагу из снаге својих ученика. Она је остварена визија из прошлости, која у садашњости осваја будућност”, са поносом истичу из ове образовне установе
Свечаном академијом и ломљењем славског колача Шабачка гимназија, обележила је 185 година постојања. Свечаности су присуствовали представници Епархије шабачке, Града Шапца, образовних и установа културе у граду и других институција, колектив, садашњи и некадашњи ученици који су својим присуством одали признање једној од најстаријих и најеминентнијих образовних установа у Србији.

Ова образовна институција је изнедрила бројне генерације и истакнуте појединце који су стекавши знање у овој школи наставили своје даље усавршавање у најразличитијим областима


-Ова образовна институција је изнедрила бројне генерације и истакнуте појединце који су стекавши знање у овој школи наставили своје даље усавршавање у најразличитијим областима, а са поносом увек истичу да су похађали Шабачку гиманзију. Град Шабац ће увек бити подршка образовању и установама које су стубови знања. Са надом да ће и у наредном периоду бити још успешнији, упућујем најсрдачније честитке ученицима и читавом колективу Шабачке гимназије - рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

“Данашња Шабачка гимназија је модерна школа која црпи своју снагу из снаге својих ученика. Она је остварена визија из прошлости, која у садашњости осваја будућност”, са поносом истичу из ове образовне установе.

Фото: Глас Подриња


-Велика је част и одговорност бити на челу образовне установе као што је Шабачка гимназија. Драго ми је што из године у годину постижемо све значајније резултате и што смо деценијама препознатљиви - истиче директорка Шабачке гимназије Маријана Исаковић.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa