Инфо

10. новембар 2022.10. нов 2022.
Донација за топлу салу
Прњавор: Решен проблем грејања у спортској хали

Донација за топлу салу

Проблем грејања у сали у Прњавору пред већ започету зимску сезону је решен, истичу на фејсбук страници ОШ Краљ Алњксандар Карађорђевић. Просотор који за наставу и тренинге користи више од 300 ђака, односно много више када се убрајају и комерцијални термини, поново је топао и пружа адекватне услове за рад. У спортској хали постављени су калорифери за грејање донација компаније „Елит МД“ чији је власник Дејан Васић, некадашњи ученик Основне школе „Краљ Александар Карађорђевић“.



-Памтим активности у хладној сали и драго ми је што сам у могућности да помогнем како би ученици, али и сви остали који користе салу имали оптималне услове за рад. Срећан сам што могу да помогнем својој школи и што видим много срећних дечјих лица која воле спорт и Богу хвала желе да што дуже остану, од сада, у топлој дворани – истакао је Васић.

Памтим активности у хладној сали и драго ми је што сам у могућности да помогнем


Обновљено је 12 грејних тела, а раније је ова компанија обезбедила фарбање трибина, сређивање клупских просторија, фарбање једног дела хале, уређење ходника и поправку расвете истичу на фб страници Школе.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa