Инфо

17. новембар 2022.17. нов 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ОТВОРЕН ОБЈЕКАТ БЕЛЕ ТЕХНИКЕ ФИРМЕ TOMSIN

3B Tribi у Шапцу

На Думачи је свечано отворен други објекат беле технике фирме Tomsin под називом 3B Tribi.
Протеклих тридесет година фирма Tomsin је водећи произвођач, заступник и дистрибутер широке палете пољопривредних производа на тржишту Западне и Централне Србије. Прошле године, асортиман је проширен на белу технику. Пре једанаест месеци отворен је објекат на Убу, а протеклог четвртка у Шапцу.

3B Tribi је бренд фирме Tomsin која има капацитета да отвара специјализоване објекте. Људи имаjу поверење у нас, а ми се трудимо да будемо конкурентни ценама, редовном и бесплатном испоруком


- Одлучили смо да у објекту 3B Tribi нашим суграђанима понудимо оно што они траже од нас по нашим малопродајним објектима пољопривредних апотека, где већ имамо понуду технике. С обзиром на потражњу, Шабац је требало да добије један овакав центар, каже Весна Живковић, директор малопродаје.

Фото: Глас Подриња


Мирко Филиповић, менаџер за белу технику, прошле године је почео да ради у фирми Томсин на тој позицији.

Фото: Глас Подриња


- 3B Tribi је бренд фирме Tomsin која има капацитета да отвара специјализоване објекте. Људи имају поверења у нас, а ми се трудимо да будемо конкурентни ценама, редовном и бесплатном испоруком. Имамо јако широк асортиман производа и велики избор у начину плаћања, посебне погодности и за пензионере, синдикалну продају, као и административну забрану. У плану нам је да се ширимо и даље, каже Филиповић.

Фото: Глас Подриња


Фото: Глас Подриња
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa