Инфо

17. новембар 2022.17. нов 2022.
Др вет. мед. Никола Милутиновић једногласно за председника
ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДСКОГ ОДБОРА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ ШАБАЦ

Др вет. мед. Никола Милутиновић једногласно за председника

Направили смо први корак ка великом окупљању свих искрених левичара. Врата СПС-а су отворена за све добронамерне људе сличних схватања и циљева, за све који желе да раде на идеји социјалне правде, да се боре за достојан живот човека у 21. веку. Подигли смо лествицу на један виши ниво када су у питању циљеви Градског одобра, што је добро за будућност СПС-а, али и за будућност Шапца. Уверени смо да ће резултати бити видљиви већ на првим следећим изборима. Желимо да са коалиционим партнерима са републичког нивоа дамо допринос даљем развоју Шапца, рекао је Милићевић након седнице
Др вет. мед. Никола Милутиновић изабран је за председника Градског одбора Социјалистичке партије Србије, на Изборној конференцији одржаној у недељу. Милутиновић је био једини кандидат и добио је подрку свих присутних 85 делегата.

Проф. др Раденко Степић и студент Весна Вуковић су, на истој седници, изабрани за потпредседнике.
Потпредседник СПС-а Ђорђе Милићевић најављује боље време за шабачке Социјалисте и позива све истинске левичаре да им се придруже.

Потпредседник СПС-а Ђорђе Милићевић


-Изборна конференције Социјалистичке партије Србије у Шапцу је била симбол јединства социјалиста у овом граду. Направили смо први корак ка великом окупљању свих искрених левичара. Врата СПС-а су отворена за све добронамерне људе сличних схватања и циљева, за све који желе да раде на идеји социјалне правде, да се боре за достојан живот човека у 21. веку. Подигли смо лествицу на један виши ниво када су у питању циљеви Градског одобра, што је добро за будућност СПС-а, али и за будућност Шапца. Уверени смо да ће резултати бити видљиви већ на првим следећим изборима. Желимо да са коалиционим партнерима са републичког нивоа дамо допринос даљем развоју Шапца, рекао је Милићевић након седнице.

Др вет. мед. Никола Милутиновић


-Никола Милутиновић, доктор ветеринарске медицине, рођен је у Шапцу 1969. године. Члан је Социјалистичке партије Србије од 1994. године. Истакао се као млади социјалиста и председник Омладине за Мачвански округ. Од почетка до краја остао је веран социјалистима, чак и у тешким временима за СПС и њено чланство.

Доктор Никола Милутиновић је директор Ветеринарског специјалистичког института у Шапцу. На челу је установе која је дала немерљив допринос за време короне. Под његовим руководством направљена је молекуларна лабораторија где су за време COVID-а 19, даноноћно одрађивани узорци на корона вирус. Број урађених тестова за две године достигао је преко 100 000. Ожењен и отац два студента, стоји у саопштењу ГО СПС-а.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa