Инфо

24. новембар 2022.24. нов 2022.
Пауза уз бриге и рад
ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Пауза уз бриге и рад

После 19 кола Мачва је 11. Очекиван бољи пласман. Игра боља од резултата сматра тренер. Мање промене неопходне. Циљ је плеј оф
Када губите 2:0, када је у 94. минуту 2:1 за ривала, бод је сасвим задовољавајући, међутим у глобалу реми није баш нешто што би неко у Мачви потписао пре меча против Инђије.

Дуга је пауза, а Мачва је чека на слабом 11. месту. Све је још могуће, остало је још 11 кола и 33 бода у оптицају, борба за плеј оф је реална, али далеко од тога да нема бриге за опстанак.

Мачва – Инђија 2:2 (1:2)
Стадион Мачве. Гледалаца: 500. Гл. судија: Јелена Међедовић (БГ); помоћници: Хрутка (БГ) и Чотрић (Лозница). Стрелци: Радуновић у 45+1 и Бранковић 90+4 за Мачву; Ђурић у 31. и Стојановић у 45. минуту за Инђију. Жути картони: Адамовић, Стевановић, Мићановић, Радуновић (Мачва); Рнић, Радосављевић. Стевановић (Инђија); Црвени картон: Стевановић у 87.мин. (Инђија).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Стевановић, Белић (Мићановић), Враштановић (Савковић), Адамовић, Пејовић, Радуновић, Марјановић (Бранковић)
ИНЂИЈА: Рнић, Ђоковић, Десанчић, Србијанац, Ђурић (Вуковић), Јањић (Рађен), Бојовић, Гајиловић (Кукољ), Стојановић, Радосављевић (Ракић), Стевановић.


-У 19 кола смо одиграли много добрих утакмица, када говоримо о игри, резултати су слабији од онога што смо показали на терену. Много смо бодова изгубили због неискоришћених прилика - истиче тренер Иван Куртушић додајући да су неминовне промене током прелазног рока.

- Реално је довођење два играча, реално је и да неко оде, тек следи анализа колико је ко пружио, колико може још да пружи. Великим резовима нема места на полусезони, али промена мора бити. Очекујем да на пролеће будемо бољи и успешнији.

М. Нешковић


Наставак првенства је 25. фебруара 2023. Плеј оф је далеко три бода, али и Лозница која је тек на 14. месту је на једнаком растојању. У остатку регуларне сезоне Мачва гостује у Раковици, Крушевцу, Вршцу, Милановцу, Лозници, Златибору, а дочекује: Железничар, Раднички, Нови Сад, Рад и Уб.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa